24 nov. 2011

Face painting & Body painting

Frumusetea este ARTA

Inainte de infrumusetarea prin make-up exista pictura pe fata si corp. In prezent, aceasta forma de infrumusetare este cunoscuta sub denumirea de facepainting/bodypainting, fiind cea mai apreciata din punct de vedere artistic. Fie ca esti doar pasionat de arta sau iti doresti sa devii un make-up artist desavarsit, infrumusetarea prin bodypainting poate deveni pentru tine o manifestare a creativitatii si a imaginatiei.

In ziua de azi, facepaiting sau bodypaiting, arta de a picta pe fata sau pe corp, a devenit un mod de divertisment, de dezvoltare a imaginatiei, de creativitate. Este cel mai popular joc pentru copii, dar si o arta care nu are nicio limita. La petreceri cu tema, zile de nastere, serbari pentru copii, sarbatori, facepainting a devenit o forma de diversitate si creativitate.Arta picturii pe fata sau pe corp a avut intotdeauna un rol social sau religios. In cultura tribala din Noua Zeelanda, Africa, Insulele Pacifice sau Australia, foloseau aceasta metoda pentru a-si stabili statutul social sau in ceremoniile religioase. In arta gotica, pictura pe corp era folosita in practicile rituale.Cultura indiana foloseste henna pentru a decora corpul cu desene complexe si imagini pentru a impodobi femeile sau tinerele domnisoare care se pregateau pentru nunta.

In epocile urmatoare, pictura pe corp a fost adoptata de actori, circari sau clowni, si folosesc aceasta forma de  machiaj si in ziua de azi.Maiestria culorilor pe fata o desavarsesc japonezii, care foloseau pudra de orez si pigmenti pentru a infrumuseta trasaturile gheiselor sau a tinerelor maiko.

Pentru tine, face painitng/body painting poate deveni o ocazie ideala de a-ti dezvolta simtul artistic si simtul culorilor, de a petrece momente constructive alaturi de copilul tau sau de prieteni tai.

Discount luna ianuarie !


PRET SEDINTA : 120 lei, durata 120 min, maxim 6 cursanti+materiale speciale incluse.

PACHET 4 sedinte (elemente de baza): 420 lei

DISCOUNT modul I: 320 lei

PACHET  4 sedinte ( alegerea temei la fiecare sedinta): 420 lei

DISCOUNT modul II: 370 lei

PACHET  4 sedinte (dezvoltarea creativitatii): 420 lei

DISCOUNT modul III: 370 lei


Cursuri de arta pentru TINE

Telefon:0726536678,e-mail: contact@sincretismulartelor.ro