fb
Back

Cursuri de muzica: pian, chitara, canto, flaut

Iti dezvolti stima de sine – Faptul ca esti capabil sa canti la un instrument  nu e putin lucru, iar tu stii asta!  Din fericire, de fiecare data cand repeti o piesa vor exista imbunatatiri evidente care contribuie la increderea ta ca poti evolua din ce in ce mai mult.

Descoperi lucruri noi – Esti alaturi de artisti si poti invata de la ei lucruri minunate. Cu ocazia asta treci prin filtrul gandirii tale o cantitate mare de informatii care bineinteles… iti vor fi utile si in alte contexte.

Primesti apreciere – Cand reusesti sa canti la un instrument, invariabil vor veni catre tine oameni care sa isi exprime recunostinta pentru munca depusa.

Arta porneste din inima si se adreseaza inimii!

Cursuri de Pian

In cadrul lectiilor va oferim posibilitatea de a invata sa cantati la pian cu ajutorul metodelor non-formale. Fie ca esti copil sau adult, poti invata in 50 de minute o piesa. Participa la auditii, canta in trupa alaturi de alti muzicieni, dezvolta-te alaturi de oameni frumosi.

Cursuri de Canto

Intotdeauna mi-am dorit sa cant, dar…

Ai spus si tu o data asta? Acum este momentul sa iti indeplinesti visul. Fie ca esti copil sau adult, poti invata in 50 de minute o piesa.

Cursuri de Chitara

Cursurile de chitara sunt destinate copiilor si adultilor, atat incepatori cat si avansati. Cursurile sunt individuale iar varsta minima este de 9 ani. Participa la auditii, canta in trupa alaturi de alti muzicieni si bucura-te de fiecare moment.

Cursuri de Tobe

Faptul ca esti capabil sa canti la un instrument  nu e putin lucru.  De fiecare data cand repeti un ritm vor exista imbunatatiri evidente.

Cursuri de Flaut

Participa si tu la cursul de flaut! O ocazie ideala de a-ti dezvolta simtul artistic, de a petrece momente constructive alaturi de artisti. 

Inscrieri online

Inscrie-te si Tu la cursurile noastre.

Contacteaza-ne sau completeaza un formular!

Cursurile se desfasoara la sediu si online.