fb

Echipa Sincretismul Artelor


Scopul nostru este de a dezvolta si educa copiii si adultii cu ajutorul artelor la nivelul celor trei paliere: minte, trup, suflet.
Misiunea SincretismulArtelor este sa daruiasca lumii oameni frumosi pentru ca arta inseamna frumos.
Oameni care zambesc, care impart bucuria si dragostea, oameni care sa aiba entuziasm pentru munca lor in fiecare zi.

54000
Ore predate
7
Instructori
11
ani
2326
Cursanti

Instructori

O parte din echipa noastra

Sorin

Instructor de flaut si pian in cadrul clubului SincretismulArtelor

Consider ca fiecare copil sau adult poate canta la un instrument. Clapele unui pian au oferit intotdeauna pace si armonie fiecarui artist, iar flautul este mereu o provocare, pentru incepatori, dar si profesionisti.

Sunt devotat in a dezvolta noi metode si abordari pentru a impartasi tututror frumusetea muzicii si a demonstra ca este o terapie pentru toate simturile.

Ioana

Instructor de pian in cadrul clubului SincretismulArtelor

Pentru mine muzica reprezinta o transpunere a trairilor în sunete, prin muzica reusind sa exprimi ceea ce nu e suficient de descriptiv prin cuvinte.

Dincolo de sentimente, emotii, trairi si comunicare, muzica reprezinta si o modalitate extraordinara de a te dezvolta în plan personal, de a te descoperi prin acest limbaj universal care anuleaza orice distana si uneste oamenii.

Cristina

Instructor de canto in cadrul clubului SincretismulArtelor

Pentru mine ” A canta”  exprima extensia trairilor noastre in cea mai pura forma.
Inseamna Iubire, Pace, Furie, Nebunie si Exercitiu, mult Exercitiu. Un artist va cauta sa se perfectioneze continuu, sa invete in fiecare zi ceva nou, sa transmita in fiecare zi ceva nou, sa ii ajute pe cei din jur sa simta muzica.

Colaborez cu artisti de toate varstele pentru a invata reciproc cum sa fim cea mai buna versiune a noastra, atat ca voce, cat si ca persoana.

Andreea

Instructor de  Pictura si Grafica in cadrul clubului SincretismulArtelor

Fie ca este vorba de un copil ale carui înclinatii catre frumos se manifesta înca de la vârste fragede, sau de un adult care doreste sa îsi urmeze sau sa îsi reia pasiunea, pictura ofera prilejul de a reda lumea exterioara cât si pe cea interioara. Astfel stilul fiecaruia vorbeste despre el însusi in moduri nebanuite.
Pictura reprezinta mai mult decât afinitatea spre a crea obiecte frumoase. Este departe de a fi doar un mestesug. A face arta înseamna a pune emotie. Ea ne da bucuria de a crea lucruri frumoase in timp ce si noi devenim oameni mai frumosi.

Anca

Instructor de Arhitectura si Grafica in cadrul clubului SincretismulArtelor

Arhitectura este pentru mine jocul perfect ce imbina desenul, arta, frumosul, logica si ratiunea in fantastica minte a copiilor.

Desenul in creion poate fi de la o simpla descarcare si relaxare emotionala pana la o mare pasiune. Cred cu tarie ca aceasta arta imbogateste sufletul si viata oricarui copil si il va indruma catre o ordine in gandire, in simtul estetic si in alegerile sale.

Bianca

Instructor de Arhitectura si Grafica in cadrul clubului SincretismulArtelor

Desenul reprezintă pentru mine o forma de descărcare, de fericire, de relaxare și o modalitate de exprimare.
Arhitectura ma definește ,deoarece îmbina atât frumosul, cât și tehnicul , stimulând dezvoltarea minții .

Copiii au posibilitatea de a-și exprima sentimentele prin arta. Ea scoate ceea ce este mai frumos dintr-un om.

Suntem aici de 11 ani!