Echipa

Scopul nostru este de a  dezvolta si educa copiii si adultii cu ajutorul artelor la nivelul celor trei paliere: minte, trup, suflet.

Misiunea SincretismulArtelor este sa daruiasca lumii oameni frumosi pentru ca arta inseamna frumos.

Oameni care zambesc, care impart bucuria si dragostea pentru tot ceea ce inseamna frumos, oameni care sa aiba entuziasm pentru munca lor in fiecare zi.

O parte din echipa noastra:

Sorin – Instructor de flaut si pian in cadrul clubului SincretismulArtelor

Sunt profesor la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti unde lucrez cu copiii, iar in cadrul clubului SincretismulArtelor am ocazia sa cunosc si adulti care vin sa invete un instrument iubit in copilarie dar pe care  nu au avut ocazia sa-l studieze atunci.

Consider ca fiecare copil sau adult poate canta la un instrument. Clapele unui pian au oferit intotdeauna pace si armonie fiecarui artist, iar flautul este mereu o provocare, pentru incepatori, dar si profesionisti.
Sunt devotat in a dezvolta noi metode si abordari pentru a impartasi tututror frumusetea muzicii si a demonstra ca este o terapie pentru toate simturile.

 

 

Cristina  – instructor de canto in cadrul clubului SincretismulArtelor

Pentru mine ” A canta”  exprima extensia trairilor noastre in cea mai pura forma.

Inseamna Iubire, Pace, Furie, Nebunie si Exercitiu, mult Exercitiu. Un artist va cauta sa se perfectioneze continuu, sa invete in fiecare zi ceva nou, sa transmita in fiecare zi ceva nou, sa ii ajute pe cei din jur sa simta muzica.

Colaborez cu artisti de toate varstele pentru a invata reciproc cum sa fim cea mai buna versiune a noastra, atat ca voce, cat si ca persoana.

 

 

 

 

 

 

Ioana – instructor de canto in cadrul clubului SincretismulArtelor

Pentru mine muzica reprezinta o transpunere a trairilor în sunete, prin muzica reusind sa exprimi ceea ce nu e suficient de descriptiv prin cuvinte.

Dincolo de sentimente, emotii, trairi si comunicare, muzica reprezinta si o modalitate extraordinara de a te dezvolta în plan personal, de a te descoperi prin acest limbaj universal care anuleaza orice distana si uneste oamenii.