Echipa

Scopul nostru este de a  dezvolta si educa copiii si adultii cu ajutorul artelor la nivelul celor trei paliere: minte, trup, suflet.

Misiunea SincretismulArtelor este sa daruiasca lumii oameni frumosi pentru ca arta inseamna frumos.

Oameni care zambesc, care impart bucuria si dragostea pentru tot ceea ce inseamna frumos, oameni care sa aiba entuziasm pentru munca lor in fiecare zi.

O parte din echipa noastra:

Sorin – Instructor de flaut si pian in cadrul clubului SincretismulArtelor

Sunt profesor la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti unde lucrez cu copiii, iar in cadrul clubului SincretismulArtelor am ocazia sa cunosc si adulti care vin sa invete un instrument iubit in copilarie dar pe care  nu au avut ocazia sa-l studieze atunci.

Consider ca fiecare copil sau adult poate canta la un instrument. Clapele unui pian au oferit intotdeauna pace si armonie fiecarui artist, iar flautul este mereu o provocare, pentru incepatori, dar si profesionisti.
Sunt devotat in a dezvolta noi metode si abordari pentru a impartasi tututror frumusetea muzicii si a demonstra ca este o terapie pentru toate simturile.

 

 

Cristina  – instructor de canto in cadrul clubului SincretismulArtelor

Pentru mine ” A canta”  exprima extensia trairilor noastre in cea mai pura forma.

Inseamna Iubire, Pace, Furie, Nebunie si Exercitiu, mult Exercitiu. Un artist va cauta sa se perfectioneze continuu, sa invete in fiecare zi ceva nou, sa transmita in fiecare zi ceva nou, sa ii ajute pe cei din jur sa simta muzica.

Colaborez cu artisti de toate varstele pentru a invata reciproc cum sa fim cea mai buna versiune a noastra, atat ca voce, cat si ca persoana.

 

 

Andy – instructor de chitara in cadrul clubului SincretismulArtelor

Pot sa spun ca am simtit intotdeauna chitara ca un prieten de nadejde.

Intotdeauna mi-am dorit sa ma perfectionez, sa studiez si sa acumulez numeroase experiente muzicale, colaborari si proiecte.

Consider ca un chitarist trebuie sa fie creativ, original, deschis catre noi experiente si cunostinte muzicale.
Voi lucra la desavarsirea acestor calitati cu fiecare dintre artistii pe care voi avea sansa sa ii indrum.

 

 

                                                                                 Marina – instructor de pictura in cadrul clubului SincretismulArtelor

Imi place sa invat oamenii sa-si descopere latura artistica si sa picteze fiecare in felul sau. Pictura este un privilegiu de a ne exprima liber, ceea nu putem spune prin cuvinte, putem exprima in pictura.

A picta nu inseamna doar a fi creativ, este un exercitiu ce te pune in concordanta cu emotiile tare, un exercitiu de autocunoastere cu ajutorul culorilor, texturilor si gesturilor pe care pictura le implica.

Sunt entuziasmata sa impartasesc cu artisti de toate varstele, incepatori sau cu experienta toate bucuriile pe care pictura le poate oferi, bazandu-ne totodata pe cunoastere si multa practica.