Cursuri de pian

Cursuri de Pian!

Suntem aici de 10 ani si te asteptam si pe tine. Cursurile sunt adresate atat copiilor cat si adultilor.

Cursurile se desfasoara la sediu si online

 

Copiii pot participa online de la varsta de 10 ani. Pe cei mai mici ii asteptam  la sediul din strada Batistei de la varsta de 5 ani.

Inscrie-te Acum AICI

Pentru adulti este o provocare. Majoritatea si-au dorit sa cante in copilarie dar nu au avut ocazia. Acum reusesc in prima lectie sa invete o piesa mica.

In cadrul acestor cursuri va oferim posibilitatea de a invata sa cantati la pian cu ajutorul metodelor non-formale.

Motto-ul este „Noi ne hotaram propria viata” si astfel, cultivam ideea ca asa cum reusesti sa controlezi fiecare nota invatata,  asa reusesti sa controlezi propria viata.

SincretismulArtelor

Copiii cu varste intre 4-6 ani invata notele cu ajutorul culorilor. Fiecare nota reprezinta o culoare iar cursul se desfasoara in joaca. Pana la finalul unei lectii orice copil sau adult invata o piesa.

Organizam auditii in fiecare an unde imbinam imaginea cu sunetul. Si Tu poti canta pe scena alaturi de noi fie individual fie in trupa SincretismulArtelor.

Inscrie-te Acum AICI

VEZI POZE AICI

Abonamente cu o lectie pe saptamana:

Abonament 1 luna
4 sedinte / 90 lei
Cost 360 lei

Abonament 3 luni 
12 sedinte / 75 lei
REDUCERE 16% Cost 900 lei

Abonamente cu 2 lectii pe saptamana:

Abonament 1 luna
8 sedinte
 Cost 600 lei

Abonament 3 luni 
24 sedinte
Cost 1680 lei

 

Date pentru transfer:  Sincretism Online SRL

Cont:
RO54BTRLRONCRT0572388701

Daca doriti sa participati la o singura lectie aceasta costa 130 lei.

Sincretismulartelor

Ce castigi?

1. Iti dezvolti stima de sine

Faptul ca esti capabil sa canti la un instrument  nu e putin lucru, iar tu stii asta !  Din fericire, de fiecare data cand repeti o piesa vor exista imbunatatiri evidente care contribuie la increderea ta ca poti evolua din ce in ce mai mult.

 2. Descoperi lucruri noi

Esti alaturi de artisti si poti invata de la ei lucruri minunate. Cu ocazia asta treci prin filtrul gandirii tale o cantitate mare de informatii care bineinteles… iti vor fi utile si in alte contexte.

 3. Iti dezvolti creativitatea

Asta se intampla natural. De fiecare data cand repeti o piesa, esti din ce in ce mai relaxat (pentru ca stapanesti continutul). Asta iti da ocazia sa adaugi/scoti in mod creativ mici portiuni si sa improvizezi. Procesul in sine este foarte natural si iti antreneaza mintea pentru creativitate in orice arie a vietii.

4. Primesti apreciere

 Cand reuseti sa canti la un instrument, invariabil vor veni catre tine oameni care sa isi exprime recunostinta pentru munca depusa si cine stie ca i-ai motivat si pe ei sa faca acest pas.

 5. Cresti

 Sunt putine activitatile care te scot atat de des din zona de confort ca invatarea unui instrument. Motivul e simplu … provocarile pot fi diferite… si infinite…iar mintea ta nu va zbura in alta parte cat timp esti in fata pianului. Asta este insa o veste buna, pentru ca previne plictiseala si delasarea.

 Al 6-lea motiv: Te mentii tanar

A ramas la  final acest motiv pentru ca el este mai putin evident, dar merita sa fie pus in lumina in mod special! Cand canti la un instrument in public este necesar sa dispui de un anumit nivel de energie daca vrei intr-adevar sa transmiti catre ei ceea ce faci. Acest nivel de energie vine din atentia pe care o acorzi corpului tau. O buna performanta  este un excelent motivator sa iti mentii corpul sanatos si plin de energie ! Pentru tine, beneficiul este extraordinar si iti afecteaza pozitiv intreaga viata.

Invata ACUM!

Sincretismulartelor

.


Imi place sa cant la pian. Invat si ma relaxez in acelasi timp.

Fiecare partitura e o noua provocare la prima vedere si o recompensa atunci cand incepe sa sune cum trebuie.

In plus, desi imi e foarte greu sa-mi fac curaj sa cant pentru altcineva, imi este mult mai usor atunci cand trebuie sa tin o prezentare pentru douazeci de oameni (la serviciu). Am din ce in ce mai multa incredere in mine.

Pianul a mutat limitele si a inlocuit lipsa de incredere in mine cu note muzicale.

Cristina Munteanu

 

 

Telefon: 0726536678 sau la contact@sincretismulartelor.ro; iarbaverde.acasa@gmail.com

 

 

Partituri pentru TINE :

Theme From Romeo & Juliet

Richard Clayderman – Balada Para Adeline