09 feb. 2011

Creatie vestimentara

Design  si pictura vestimentara: „Personalizeaza-ti tinutele,actualizeaza-le pe cele pe care nu le mai porti si fa ca ele sa spuna ca esti UNIC!”

De ce acest curs?                                            

Din dorinta de a-ti veni in ajutor atunci cand doresti sa porti haina care se naste in imaginatia ta.

Pentru tine,care esti mamica si vrei ca puiul tau sa detina toate atuurile pentru a se face remarcat ;

Pentru tine care esti o vedeta in devenire;

Pentru tine care esti eleva de liceu si vrei sa iesi din tiparul hidos sub care se ascund toti acesti tineri ;

Pentru ca vrei sa fii un exemplu de curaj: acela de a fi tu insuti, de a realiza acea armonie ,,intre tine si tine”;

Pentru ca esti constienta de frumusetea ta interioara, iar haina de pe tine nu este doar pentru trup ci si pentru suflet .

Indiferent de motivatia cu care incepi acest curs un aspect este comun: dragostea pentru frumos,dorinta de autodefinire, aflarea unui nou instrument  prin care sufletul se va exprima. Intr-un cuvant: arta. Pentru ca in arta sufletul gaseste cele mai  nuantate forme de-a se face auzit, vazut, inteles, iubit.

Desigur, nu este necesar sa parcurgi un intreg curs de creatie vestimentara pentru a-ti defini stilul.Este suficient sa colinzi prin magazine, sau sa-ti lucrezi la comanda. In privinta hainelor cumparate stiu ca toti intimpinam diverse neajunsuri. Aceeasi haina nu sta la fel pe doua persoane. Acest lucru se datoreaza particularitatilor de conformatie, iar vestimentatia in serie este lucrata pe conformatii ideale. Si, desi nu ne vin intru totul cum ne dorim acceptam  compromisul de a plati destul de mult pe o tinuta care,, nu pare a noastra”. Ideal este sa gasesti acel atelier unde poti fi inteleasa, modelul sa fie realizat ca in visul tau.

Acest curs este gandit astfel incat sa-ti alegi varianta de pregatire de care ai  nevoie.

Se adreseaza celor care nu cunosc nimic despre coasere, tipare, croit, asamblare dar celor care vor sa se perfectioneze in vederea profesarii in domeniu.

Durata modulului: 3 luni.

Frecventa: cursurile se vor tine o data,  de doua ori pe saptamina, cu fiecare grupa formata. Vream sa lasam timp de exersare, pentru ca aceasta activitate sa fie abordata cu placere si nu cu stresul limitei de timp (in functie de grupa formata). 

Pachet 4 sedinte/luna:  420 lei (o data /saptamana, 90 min).

Discount !

 Pachet 4 sedinte:  320 lei, cu toate materialele incluse.

 

 

Cursuri de Arta pentru TINE

E-mail: iarbaverde.acasa@gmail.com, telefon: 0726536678