fb
Back
edi

Raluca, mama de Eduard

Ne-am întâlnit cu Sincretismul Artelor pe vremea când puștiul meu nu era încă școlar…Dar iubea teatrul, într-o formă care e greu a fi surprinsă în cuvinte. Ceea ce a urmat a fost o experiență de suflet, care ne-a adus mai aproape de esența celui care a întemeiat acest proiect, Sorin, un om solar, cu zâmbet în privire și care crede în oameni și în frumosul din ei.

Ne-am întors dupa o pauza pentru orele de canto . Cristina ne-a ocrotit, ne-a îndrumat și pe mine, și pe copilul meu, într-un fel pentru care nu știu dacă îi voi putea mulțumi vreodată cu adevărat. Copilul meu e fericit când cântă. Plăcerea nu e totul, talentul nu e totul. Dascălul care îți poate fi călăuză și prieten, chiar și printre asperități, precum schimbarea de voce sau nesiguranțele inerente, dascălul care îți e și prieten poate face însă diferența…

Cristina Munteanu

Cristina Munteanu

Imi place sa cant la pian. Invat si ma relaxez in acelasi timp. Fiecare partitura e o noua provocare la prima vedere si o recompensa atunci cand incepe sa sune cum trebuie. In plus, desi imi e foarte greu sa-mi fac curaj sa cant pentru altcineva, imi este mult mai usor atunci cand trebuie sa tin o prezentare pentru douazeci de oameni (la serviciu). Am din ce in ce mai multa incredere in mine. Pianul a mutat limitele si a inlocuit lipsa de incredere in mine cu note muzicale.

31955947_10156014215003855_8865264612971380736_n

Alex si Iarina Botu

Initial veneam cu fiica mea la cursul de pictura in calitate de insotitor. Apoi am zis sa particip si eu…
Am fost intampinat din prima zi cu un zambet. Am fost ghidat cu abilitate si sensibilitate. Am fost placut surprins sa descopar atata profesionalism si sa fiu primit cu inima deschisa in aceasta familie numita SincretismulArtelor.
Am reusit sa ma cunosc mai bine, sa fac lucrurile altfel decat pana acum si chiar daca nu imi reusesc de fiecare data, acum am curajul sa ma intorc si sa o iau de la capat.

1612028354220

Samira Ristea

De fiecare dată când vin la curs, mă simt minunat. Învăț multe lucruri noi, cu mult drag, pentru că toate persoanele pe care la întâlnesc la Sincretismul Artelor sunt minunate.

sebi

Felicia si Sebastian Scoarta

O echipa de oameni minunați, care au adus in viața noastră, cu pasiune și dedicare, arta! Mulțumim pentru tot ceea ce faceți!

curs pian

Andrei Truta

De la varsta de 11 ani (acum aproximativ 5 ani) am inceput sa studiez alaturi de Sorin pentru cursul de pian la SincretismulArtelor. Am numai lucruri bune de spus referitor la toate cursurile la care am luat parte pana acum, si chiar sunt increzator cand zic ca aceste cursuri m-au ajutat pe mine, cat si pe multi altii in dezvoltarea noastra, atat fizica cat si sociala.

arhitectura

Madalina si Ingrid Gruber

Va multumim pentru tot !
Copilul meu adora cursul online de arhitectura!
Sunt uimita de evolutia ei!
Va multumim mult si ma bucur ca ii place si face cu drag acest curs!