fb
Back

Este posibil sa vezi altfel lucrurile si sa iti schimbe viata…

 

 

In anul 1983  Dr. Howard Gardner, profesor la Universitatea Harvard dezvolta teoria inteligentelor multiple.

El sugereaza ca notiunea traditionala, Teoria bazata pe IQ are limitele ei si propune, in schimb, opt tipuri diferite de inteligenta care sa acopere o paleta mult mai larga, toate in final dezvoltand inteligenta emotionala.

Poate ca o sa spui “asta e o teorie care nu ma ajuta…oamenii obisnuiti nu au nevoie de inteligenta emotionala…nu am nevoie de asta”.

Dar NU oamenii obisnuiti sunt cei care au reusit.

Stim cu totii acele persoane care nu aveau zece pe linie dar acum sunt oameni de succes si ca am invatat multe lucruri dupa ce am terminat facultatea si dezvoltarea noastra abia atunci a inceput.

Eu am fost un muzician obisnuit, fara nici o poveste de succes in spate pana acum 11 ani cand am inceput sa invat… cum sa construiesc un curs si cum sa ma fac inteles.

Si am adaugat acestor cunostinte si altele dobandite in urma seminariilor si cursurilor de dezvoltare personala.

Am participat la un curs de pictura care mi-a schimbat viata.

Am inceput sa vad…altfel lucrurile.  Cladiri minunate pe care nu le observasem pana atunci chiar daca treceam zilnic pe langa ele . Erau cladiri pe care le-am ignorat ani de zile dar acum privirea mea se oprea sa le analizeze si sa se bucure de fiecare detaliu.

Acum eram fascinat de lumini, umbre, culori, arhitectura.

Am descoperit apusul soarelui in oglinda de pe hol si am pus repede mana pe creion pentru a incerca sa salvez momentul. Am inceput sa ma bucur de imagini ca un copil care le vede pentru prima oara.

Acela a fost momentul in care a aparut  SincretismulArtelor. Cu imaginatie, idei noi si dragoste fata de arta.

Revenind la muzica, rezultatele nu vin peste noapte, bineinteles, ci depinde de cat de mult lucrezi. Poti face asta in cadrul unui curs organizat sau poti face asta…pe cont propriu. Exersand suficient de mult timp poti ajunge sa canti si singur la un instrument dar o poti face intuitiv.

Mie mi-au trebuit vreo 24 de ani  de studiu, cantat pe scena, cantat in orchestre pana am invatat sa inteleg matematica din spatele muzicii si sa ma perfectionez. Au fost ani in care studiul  depasea jumatate din zi  pentru a putea trece la urmatoarea etapa.

Pentru ca de 11 ani predau, am invatat cum sa adaptez metoda de predare in functie de tipurile de personalitate intalnite in asa fel incat Tu sa primesti exact ceea ce ai nevoie.

Le-am pus cap la cap toate aceste cunostinte acumulate in cei 24 de ani de studiu si  asa    s-a nascut cursul de pian la SincretismulArtelor.

Un curs de pian in care TU sa beneficiezi de toate informatiile necesare pentru a-ti dezvolta inteligenta muzicala.

Poti decide sa faci o chimbare avantajoasa pentru tine ACUM.

Iti garantez ca dupa prima sedinta vei invata o piesa.

Am impartasit cunostintele echipei mele si poti invata dupa aceeasi metoda si cu colegii mei. Vei primi feedback din partea trainerului la finalul fiecarei sedinte. Poti canta in trupa SincretismulArtelor si poti participa la auditii cu public in lunile de iarna si vara.
Apoi poti continua pana ajungi la nivelul dorit.

Cursul dureaza 50 de minute si poti alege un abonament cu 4 sau 8 sedinte pe luna.

Locatia, oamenii de care esti inconjurat, muzica pe care o asculti, lumina care vine din bulevard, toate acestea sunt pentru a-ti dezvolta si atrage atentia catre frumos.

Suntem la SincretismulArtelor de luni pana sambata intre 10.00 si 21.00 si anul acesta am implinit 8 ani.

Completeaza formularul online de inscriere si vino la curs.

Pentru ca vrei sa te dezvolti, te asteptam ACUM la SincretismulArtelor

Sorin  Neacsu – Fondator