fb
Back

Introducere

Acest document descrie condițiile de utilizare ale site-ului și serviciilor SINCRETISMULARTELOR SRL („SincretismulArtelor”). De asemenea, ar trebui să consultați Politica noastră de confidențialitate , care descrie practicile noastre de tratare a informațiilor în detaliu. Textul din căsuțe oferă o scurtă explicație a Condițiilor de utilizare și nu este obligatoriu din punct de vedere juridic.

Acceptarea Termenilor

Înainte de a începe să utilizați www.sincretismulartelor.ro și toate paginile legate („Site”), vi se cere să citiți, să înțelegeți și să acceptați acești Termeni de utilizare („Termeni”). Prin accesarea site-ului, vizualizarea oricărui conținut sau utilizarea oricăror servicii disponibile pe site sunteți de acord să fiți legat de acești termeni, care împreună cu politica noastră de confidențialitate , guvernează relația noastră cu dvs. Puteți accesa site-ul numai după ce ați citit și ați acceptat acești Termeni.

Sunteți de acord că SINCRETISMULARTELOR poate utiliza datele pe care ni le furnizați în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate la www.sincretismulartelor.ro , care este încorporată aici prin referință.

Descrierea Site-ului

Site-ul este o modalitate online de a participa sau a te inscrie la cursuri de arta prezentate . Site-ul permite utilizatorilor să se inscrie la unul din cursurile noastre live – desfasurate la sediu, sau online și să cumpere servicii din când în când puse la dispoziție pe Site („ Servicii”). Serviciile includ , dar nu se limitează la, orice serviciu și / sau conținut pe care SincretismulArtelor le pune la dispoziție sau le efectuează, precum și oferirea oricăror materiale afișate, transmise sau efectuate pe Site sau prin intermediul Serviciilor. Conţinut(„Conținut”) include , dar nu se limitează la text, mesaje, informații, date, grafică, articole de știri, fotografii, videoclipuri, sunete, imagini, ilustrații și software.

Accesarea site-ului

Accesul și utilizarea site-ului dvs. pot fi întrerupte din când în când ca urmare a funcționării defectuoase a echipamentului , a actualizării, întreținerii sau reparării site-ului sau a oricărui alt motiv din sau în afara controlului SincretismulArtelor. SincretismulArtelor își rezervă dreptul de a suspenda sau întrerupe disponibilitatea site-ului și / sau a oricărui serviciu și / sau a elimina orice conținut în orice moment, la propria sa discreție și fără o notificare prealabilă. De asemenea, SincretismulArtelor poate impune limite anumitor caracteristici și Servicii sau vă poate restricționa accesul la părți ale Site-ului și Serviciilor sau la toate, fără notificare sau răspundere.

Înregistrare

Poate fi necesar să vă creați un cont la SincretismulArtelor pentru a utiliza unele dintre Serviciile noastre. În acest scop, vi se va cere să selectați o parolă și un nume de utilizator și să furnizați informații de înregistrare. Informațiile de înregistrare pe care le furnizați trebuie să fie corecte , complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui fapt constituie o încălcare a Condițiilor, ceea ce poate duce la închiderea imediată a contului dvs.

Nu puteți utiliza ca nume de utilizator numele altei persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care face obiectul oricăror drepturi ale altei persoane sau entități, altele decât dvs., fără o autorizație adecvată sau un nume care induce în eroare cititorii să creadă că sunteți o altă persoană sau companie sau un nume care este jignitor, vulgar sau obscen.

Este responsabilitatea dvs. să vă păstrați datele de conectare în siguranță și sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile care au loc prin intermediul contului dvs. Trebuie să notificați imediat SincretismulArtelor cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau la orice alte încălcări ale securității. SincretismulArtelor nu va fi răspunzătoare pentru orice acte sau omisiuni de către dvs., inclusiv orice daune de orice fel suferite ca urmare a unor astfel de acte sau omisiuni.

Serviciile sunt disponibile tuturor persoanelor. Persoanele sub 18 ani trebuie sa fie insotite de un parinte sau tutore legal in accesarea serviciilor . Părinții și tutorii legali sunt avertizați că site-ul afișează fotografii și imagini.

Dacă utilizați Serviciile noastre în numele unei companii , compania respectivă acceptă acești termeni.

Trebuie să fii om pentru a-ți deschide un cont. Conturile înregistrate prin „roboți” sau alte metode automate nu sunt permise.

Paginile care descriu Serviciile sunt accesibile din întreaga lume, dar acest lucru nu înseamnă că toate Serviciile sau caracteristicile serviciului sunt disponibile în țara dvs. SincretismulArtelor poate bloca accesul la anumite Servicii (sau anumite caracteristici ale serviciului sau Conținut) din anumite țări . Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că utilizarea serviciilor este legală în țara în care locuiți. Serviciile nu sunt disponibile în toate limbile .

Taxe

SincretismulArtelor își rezervă dreptul, în orice moment, de a modifica orice taxe pentru utilizarea oricăror servicii furnizate pe site (sau de a începe perceperea taxelor pentru orice serviciu gratuit), cu condiția ca aceste modificări să nu se aplice taxelor sau taxelor plătite înainte de momentul schimbării.

Conduita utilizatorului

Dacă gestionați un cont , comentați pe un forum sau un proiect, postați material pe site, postați link-uri pe site sau puneți în alt mod (sau permiteți unei terțe părți să pună la dispoziție) material prin intermediul site-ului, sunteți în întregime responsabil pentru conținutul și orice prejudiciu rezultat din acel conținut. Acesta este cazul indiferent de tipul de conținut (de exemplu, imagini, videoclipuri, sunete, linkuri etc.). SincretismulArtelor nu controlează Conținutul trimis de utilizator și, ca atare, nu garantăm acuratețea, integritatea sau calitatea unui astfel de Conținut.

Ca parte din condiție de utilizare, promiteți să nu utilizați Serviciile în orice scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni sau orice alt scop care nu este intenționat în mod rezonabil de SincretismulArtelor. De exemplu, dar nu ca limitare doar la acestea, sunteți de acord să nu utilizați Serviciile in urmatoarele situatii:

 1. Să abuzeze , să hărțuiască, să amenințe, să suplinească identitatea sau să intimideze orice persoană.
 2. Pentru a posta sau a transmite sau a provoca postarea sau transmiterea oricărui Conținut calomniant, defăimător, obscen, pornografic, abuziv, jignitor , profan sau care încalcă orice drept de autor sau alt drept al oricărei persoane.
 3. În orice scop (inclusiv postarea sau vizualizarea Conținutului) care nu este permis în conformitate cu legile jurisdicției în care utilizați Serviciile.
 4. Pentru a posta sau a transmite sau a provoca postarea sau transmiterea oricărei comunicări sau solicitări concepute sau destinate obținerii parolei, contului sau informațiilor private de la orice utilizator SincretismulArtelor.
 5. Pentru a crea sau a transmite „spam” nedorit oricărei persoane sau oricărei adrese URL.
 6. Pentru a crea mai multe conturi pentru sau împotriva proiectelor utilizatorului.
 7. Pentru a posta conținut protejat prin drepturi de autor care nu vă aparține
 8. Cu excepția accesării fluxurilor RSS, nu veți folosi niciun robot sau alte mijloace automate pentru a accesa Site-ul în orice scop fără permisiunea noastră scrisă expresă. În plus, sunteți de acord că nu veți: (i) întreprinde nicio acțiune care impune sau poate impune, la propria noastră discreție, o sarcină nerezonabilă sau disproporționat de mare asupra infrastructurii noastre; (ii) să interfereze sau să încerce să interfereze cu buna funcționare a site-ului sau a oricăror activități desfășurate pe site; sau (iii) ocoliți orice măsuri pe care le putem folosi pentru a preveni sau restricționa accesul la Site.
 9. Pentru a modifica artificial „aprecieri”, comentarii sau orice alt Serviciu sau în scopul acordării sau primirii de bani sau alte compensații în schimbul „aprecierilor” sau pentru participarea la orice alt efort organizat care modifică în vreun fel artificial rezultatele de Servicii.
 10. Pentru a face reclamă sau pentru a solicita oricărui utilizator să cumpere sau să vândă orice produse sau servicii sau să folosească orice informații obținute de la Servicii pentru a contacta, face publicitate, solicita sau vinde oricărui utilizator.
 11. Pentru a vinde sau transfera profilul tau .
 12. Pentru a utiliza Serviciile ca un serviciu generic de găzduire a imaginilor , cum ar fi pentru publicitate, banner etc.

Utilizarea de către dvs. a Site-ului și a Serviciilor va fi în strictă conformitate cu Politica de confidențialitate a SincretismulArtelor, cu acești Termeni , cu orice alte notificări legale publicate de SincretismulArtelor pe Site și cu toate legile și reglementările aplicabile (inclusiv fără limitare orice legi sau reglementări locale din țara dvs., statul, orașul sau altă zonă guvernamentală, în ceea ce privește conduita online și conținutul acceptabil, inclusiv toate legile aplicabile privind transmiterea datelor tehnice exportate din Statele Unite sau țara în care locuiți).

Dacă bănuiți că a existat un abuz al Site-ului sau o încălcare a Termenilor (altele decât cele referitoare la încălcarea drepturilor de autor care sunt abordate în „ Reclamații privind drepturile de autor ” de mai jos), vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu toate detaliile la: contact@sincretismulartelor.ro

SincretismulArtelor își rezervă dreptul de a interzice oricărui membru utilizarea Serviciilor din orice motiv. SincretismulArtelor își rezervă dreptul de a elimina orice Conținut (inclusiv, dar fără a se limita la, proiecte, comentarii, mesaje, avatare etc.) din orice motiv.

Fără a limita oricare dintre aceste declarații sau garanții, SincretismulArtelor are dreptul (deși nu obligația) de a, la discreția exclusivă a SincretismulArtelor (i) să refuze sau să elimine orice Conținut care, în opinia rezonabilă a SincretismulArtelor, încalcă Termenii sau este în vreun fel dăunător sau inacceptabil sau (ii) încetează sau refuză accesul pe site oricărei persoane fizice sau entități din orice motiv, la discreția exclusivă a SincretismulArtelor.

Sunteți singurul responsabil pentru interacțiunile dvs. cu alți utilizatori ai site-ului.

Conținut trimis sau pus la dispoziție pentru includere pe site

Vă păstrați toate drepturile și proprietatea asupra Conținutului dvs. SincretismulArtelor nu revendică niciun drept de proprietate asupra Conținutului dvs.

Cu toate acestea, atunci când încărcați sau trimiteți conținut pe site-ul nostru, acordați SincretismulArtelor  o licență mondială, neexclusivă, pentru a comunica, distribui, găzdui, face modificări sau lucrări derivate (numai în scopul de a vă prezenta mai bine munca ), afișează public, efectuează public, publică, reproduce, stochează și folosește un astfel de conținut. Licența acordată de dvs. are ca scop unic operarea, comercializarea, promovarea și îmbunătățirea Serviciilor noastre . Vă vom atribui dacă vă încorporăm conținutul într-o caracteristică SincretismulArtelor sau în materiale promoționale sau de marketing.

În plus, prin trimiterea conținutului dvs., acordați altor utilizatori și vizitatori SincretismulArtelor dreptul de a partaja conținutul dvs. prin intermediul mai multor platforme de socializare integrate cu SincretismulArtelor (de exemplu, Pinterest, Facebook, Instagram, Youtube sau Twitter).

Declarați și garantați că nu veți avea niciun drept să reziliați permisiunile acordate aici , nici să căutați, să obțineți sau să executați orice măsură de despăgubire sau alte măsuri echitabile împotriva SincretismulArtelor, toate aceste drepturi fiind renunțate în mod expres și irevocabil de către dvs. în favoarea dvs. din SincretismulArtelor.

Puteți rezilia această licență în orice moment, eliminând Conținutul din Servicii. Dacă ștergeți conținutul, SincretismulArtelor va depune eforturi rezonabile pentru a-l elimina de pe site, dar recunoașteți că stocarea în cache sau referințele la conținut pot fi imediat indisponibile. De asemenea, sunteți de acord că SincretismulArtelor poate păstra și utiliza copii ale conținutului dvs. în scopuri de arhivare sau de rezervă și în scopul investigației menționate mai târziu.

Responsabilitatea vizitatorilor site-ului

Sunteți responsabil pentru luarea măsurilor de precauție, după cum este necesar, pentru a vă proteja pe dvs. și pe sistemele computerizate de viruși, viermi, cai troieni și alte conținuturi dăunătoare sau distructive. Site-ul poate conține inexactități tehnice, greșeli tipografice și alte erori.

Sunteți de acord că, dacă întâlniți conținut pe care îl puteți găsi jignitor sau supărător care îndeplinește cerințele Termenilor este să ne raportați prin e-mail cu toate detaliile la:contact@sincretismulartelor.ro

Drepturile de autor, plangeri, și procedura de eliminare

SincretismulArtelor a adoptat următoarea politică privind încălcarea drepturilor de autor pe site.

Dacă credeți că site-ul găzduiește conținut care vă încalcă drepturile de autor, vă rugăm să ne anunțați prin trimiterea unei notificări în scris agentului nostru pentru drepturi de autor (adresa de mail jos). Notificarea dvs. trebuie să conțină TOATE următoarele date:

O descriere a lucrărilor protejate prin drepturi de autor pe care le considerați încălcate.

Locația exactă (URL) în care se află materialul care încalcă drepturile pe site.

Informații de contact pentru a vă putea contacta, cum ar fi adresa de e-mail, adresa fizică și numărul de telefon.

O declarație a dvs. conform căreia aveți convingerea de bună credință că utilizarea materialului identificat în notificarea dvs. în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege.

O declarație a dvs. conform căreia informațiile din notificarea dvs. sunt corecte și, sub pedeapsa cu sperjur, că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Semnatura ta.

Înainte de a depune o notificare privind încălcarea dreptului, vă rugăm să luați în considerare cu atenție dacă utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor în cauză este sau nu protejată de doctrina „utilizării loiale”, deoarece ați putea fi răspunzător pentru costuri și onorariile avocaților în cazul în care depuneți o notificare de eliminare acolo unde fără utilizare contravenientă. De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că nu ați autorizat utilizarea în cauză (de exemplu, dacă ați acordat unui profesionist creativ care a pregătit materiale pentru compania dvs. dreptul de a utiliza materialele respective ca exemple ale muncii sale anterioare). Dacă nu sunteți sigur dacă utilizarea materialului dvs. protejat prin drepturi de autor constituie încălcare, vă rugăm să contactați un avocat. De asemenea, vă recomandăm să consultați materiale de referință disponibile publicului.

SincretismulArtelor va răspunde la solicitările valide în termen de 10 zile. În toate cazurile, dacă nu auziți un răspuns de la noi în termen de 10 zile de la depunerea unei reclamații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail din nou la contact@sincretismulartelor.ro  pentru a confirma că am primit reclamația inițială. După cum știți, blocanții de spam resping uneori e-mailurile importante de la părți necunoscute.

După eliminarea accesului la material în conformitate cu o notificare validă, SincretismulArtelor va notifica imediat utilizatorul responsabil pentru materialul presupus a încălca faptul că a eliminat sau dezactivat accesul la material.

SincretismulArtelor își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a rezilia imediat contul oricărui membru care face obiectul notificărilor repetate.

Dacă credeți că accesul la conținutul dvs. a fost dezactivat sau eliminat de SincretismulArtelor ca urmare a unei notificări de încălcare a drepturilor de autor necorespunzătoare , vă rugăm să trimiteți agentului nostru pentru drepturi de autor (informații de contact de mai jos) o contranotificare scrisă care conține toate următoarele:

O descriere a lucrării eliminată în mod necorespunzător, împreună cu numele dvs. de utilizator și locația în care acea muncă a locuit în Serviciu.

Informații de contact pentru a vă putea contacta, cum ar fi adresa de e-mail, adresa fizică și numărul de telefon.

O declarație sub pedeapsa mărturiei mincinoase, semnată de dvs., conform căreia credeți cu bună credință că materialul a fost eliminat sau dezactivat ca urmare a unei greșeli sau a unei identificări greșite.

Înainte de a depune o contranotificare , vă rugăm să luați în considerare cu atenție dacă utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor în cauză încalcă sau nu, întrucât ați putea fi răspunzător pentru costuri și onorariile avocaților în cazul în care o instanță decide că contranotificarea a denunțat greșit că materialul a fost îndepărtat din greșeală. Dacă nu sunteți sigur dacă utilizarea materialului în cauză constituie încălcare, vă rugăm să contactați un avocat.

La primirea unei contranotificări valabile , SincretismulArtelor o va transmite părții care a transmis notificarea originală. Partea notificatoare originală (sau deținătorul drepturilor de autor pe care le reprezintă) va avea apoi zece (10) zile pentru a ne anunța că a intentat acțiuni în justiție cu privire la materialul care se presupune că încalcă drepturile. Dacă SincretismulArtelor nu primește o astfel de notificare în termen de zece (10) zile, putem restabili materialul către Servicii.

Adresa poștală a agentului de autor SincretismulArtelor Copyright este:

SincretismulArtelor SRL

Str Vaporul lui Assan nr 3

Sau puteți trimite un e-mail la: contact@sincretismulartelor.ro Drepturile de autor sunt importante pentru noi. Dacă ceva nu este în regulă, vă rugăm să urmați procedura indicată.
Dacă este ceva ce nu înțelegeți, trimiteți-ne un e-mail la contact@sincretismulartelor.ro

Participarea la un curs online

Sincretismulartelor oferă, de asemenea, o piață pentru a învăța de la profesioniștii creativi prin cursuri online („clase”).

Acești termeni, politica de confidențialitate și orice alte notificări legale publicate de sincretismulartelor se adaugă la orice acorduri, comunicări sau alte documente („acordurile de clasă”) pe care un profesor și elev le pot încheia în legătură cu o clasă, inclusiv orice acorduri de clasă intrat prin site. Elevii și profesorii sunt responsabili față de ceilalți de respectarea termenilor acordurilor de clasă, dar sincretismulartelor nu are control asupra respectării oricărei părți. Printre altele, sincretismulartelor nu poate controla (a) prevederile acordurilor de clasă, (b) acuratețea sau legalitatea acordurilor de clasă sau (c) îndeplinirea de către orice parte a obligațiilor sale în temeiul acordurilor de clasă. În consecință, sincretismulartelor nu va fi trasă la răspundere pentru nicio răspundere care decurge din acordurile de clasă sau orice acțiune pe care o puteți lua în baza acestora, și nu este parte la nicio tranzacție între dvs. Și orice alt utilizator. Până în măsura completă permisă de lege, eliberați sincretismulartelor și funcționarii, directorii, angajații, agentii, afiliații și succesorii și asigurările lor respective (colectiv, „părțile sincretismulartelor”, din orice clave sau necunoscute, suspectate sau nesuspectate, divulgate sau nedivalzate, legate de orice disputa legata de acordurile de clasă sau orice tranzacție încercată cu alti utilizatori ai serviciului (fie un student sau un profesor). Sunteți de acord și înțelegeți și intenționați că aceasta asumare a riscurilor și eliberării este legata de voi și de executorii, agenti, administratori. Eliberați sincretismulartelor și oficiilor, directorii, angajații, agentii, afiliații și (colectiv, „părțile sincretismulartelor”) de la orice revendicări sau daune.

Recunoașteți în mod expres și sunteți de acord că utilizarea de către dvs. A site-ului, a claselor și a întregului conținut și servicii disponibile pe site este pe singurul risc și responsabilitate. Clasele (inclusiv orice conținut) sunt furnizate „ca atare” Și „cât sunt disponibile” Fără reprezentări sau garanții de niciun tip, fie exprimate sau implicite, inclusiv, dar nu sunt limitate la, garanțiile implicite de comercialitate, conform , și neinfracție. Îți asumi responsabilitatea totală și întregul risc pentru utilizarea cursurilor și conținutului online.

Fără a limita cele de mai sus, nu garantăm că (a) conținutul sau clasele vă îndeplinesc cerințele sau așteptările dumneavoastră sau vă realizează scopurile prevăzute, (b) clasele nu vor experimenta utilizări și nu sunt gratuite, (c) informațiile sau conținutul obținut prin clase, vor fi acurate, complete, curente, fără erori, complet securizate sau fiabile, sau (d) acele vicii de conținut vor fi corectate. Va asumați toate riscurile de vatamare personală, inclusiv moartea și deteriorarea proprietății personale din utilizarea claselor și conținutului.

SincretismulArtelor își rezervă dreptul de a șterge listarea oricărei clase în orice moment și din orice motiv, dar nu are nicio obligație.

Reguli speciale pentru studenți

Sunteți de acord să acceptați toți termenii și condițiile, inclusiv politica de anulare listată pe site, atunci când sunteți de acord să rezervați un curs pe SincretismulArtelor.

Toate cursurile oferite pe SincretismulArtelor sunt valabile numai pentru datele specificate .

Sunteți de acord să respectați toate regulile rezonabile stabilite de un profesor cu privire la o clasă și să nu întreprindeți nicio acțiune pentru a interfera cu profesorul sau cu alți elevi din clasă.

Când plătiți pentru a participa la curs, veți avea dreptul să descărcați materialele pentru clasă. Materialele vor rămâne disponibile pentru descărcare în contul dvs. online la in perioada specificata  de la data cumpărării.

În calitate de student, atunci când vă înscrieți într-o clasă, indiferent dacă este gratuită sau plătită, primiți de la SincretismulArtelor o licență de vizualizare a cursului prin intermediul platformei și serviciilor SincretismulArtelor, iar SincretismulArtelor este licențiatorul înregistrării. Clasele vă sunt licențiate și nu vândute. Această licență nu vă oferă niciun drept de revânzare a clasei în nici un fel (inclusiv prin partajarea informațiilor despre cont cu un cumpărător sau descărcarea ilegală a clasei și distribuirea acesteia pe site-uri torrent).

În termeni legali, mai complecși, SincretismulArtelor vă acordă (în calitate de student) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru a accesa și vizualiza cursurile și conținutul asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, numai pentru – scopuri comerciale, educaționale prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu acești Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu anumite clase sau caracteristici ale Serviciilor noastre. Toate celelalte utilizări sunt expres interzise. Nu puteți reproduce, redistribui, transmite, atribui, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicențierea sau altfel transfera sau utiliza orice clasă, cu excepția cazului în care vă acordăm permisiunea explicită de a face acest lucru printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat SincretismulArtelor. Acest lucru se aplică și conținutului pe care îl puteți accesa prin oricare dintre API-urile noastre.

În general, acordăm o licență de acces studenților noștri atunci când se înscriu la o clasă.  Din motive de răspundere, considerăm că accesul legal expiră într-un an și ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență de acces și utilizare a orelor în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la un clasa din motive legale sau politice, de exemplu, dacă clasa la care v-ați înscris face obiectul unei reclamații privind drepturile de autor sau dacă stabilim că conținutul acesteia încalcă termenii noștri. Accesul nu se aplică funcțiilor și serviciilor suplimentare asociate cu o clasă, de exemplu subtitrările de traducere ale claselor pot fi dezactivate de instructori în orice moment și un instructor poate decide în orice moment să nu mai ofere asistență didactică sau servicii de întrebări și răspunsuri în asocierea cu o clasă.

Plata cursurilor și taxe

Taxele pentru cursuri sunt colectate de SincretismulArtelor de la studenți prin PAYPAL PAYMENTS.

Rambursările nu sunt disponibile pentru cursurile online.

Profesorii și studenții sunt de acord că responsabilitatea SincretismulArtelor este exclusiv de a procesa plățile așa cum este menționat mai sus, iar SincretismulArtelor nu este parte la nicio tranzacție între niciun student și / sau profesor și nu poate fi trasă la răspundere pentru orice probleme care decurg dintr-o astfel de tranzacție.

O plată completă este necesară pentru a vă înscrie la o clasă pe SincretismulArtelor.

Taxele pentru cursuri sau orice altă porțiune a Serviciului pot fi modificate în orice moment fără o notificare prealabilă.

Anulări și rambursări de clase

Studenții ale căror cursuri sunt anulate după înscriere, dar înainte de data lansării, vor primi o rambursare integrală a prețului plătit.

Link-uri

Site-ul poate furniza sau terți pot furniza linkuri către alte site-uri web sau pagini web. Deoarece SincretismulArtelor nu are control asupra unor astfel de site-uri web și pagini web, dvs. recunoașteți și sunteți de acord că SincretismulArtelor nu este responsabilă pentru disponibilitatea acestor site-uri web și pagini web externe și nu susține și nu este responsabil sau răspunzător pentru orice conținut, publicitate, produse sau alte materiale pe sau disponibile de pe astfel de site-uri web sau pagini web. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că SincretismulArtelor nu va fi responsabilă , direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul astfel de site-uri web sau pagini web.

 

Investigații

SincretismulArtelor va folosi tehnologiile sau procesele disponibile pentru a examina anumite tipuri de conținut ilegal sau alt conținut sau comportament abuziv (de exemplu, modele de activitate care indică spam sau phishing).

Putem accesa sau dezvălui informații despre dvs. sau despre utilizarea dvs. de către un serviciu (a) atunci când aceasta este impusă de lege (de exemplu, dacă primim o citație validă sau un mandat de căutare); (b) pentru a răspunde solicitărilor dvs. de asistență pentru clienți; sau (c) în cazul în care noi, la discreția noastră, considerăm că este necesar să protejăm drepturile, proprietatea sau siguranța personală a SincretismulArtelor, a utilizatorilor noștri sau a publicului.

Este posibil să vă examinăm Conținutul pentru anumite tipuri de conținut ilegal.

Proprietatea intelectuala interna

Site-ul și orice mărci comerciale, siglă , eșantion de cod, software și alt conținut și active („Materiale SincretismulArtelor”) pe care SincretismulArtelor vi le oferă în cadrul Serviciilor sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală . Utilizarea site-ului nostru nu vă conferă dreptul de proprietate asupra unor astfel de drepturi de proprietate intelectuală. Nu puteți utiliza conținut accesibil de pe site-ul nostru.. Nu aveți voie să utilizați mărcile și logo-urile SincretismulArtelor legate de Servicii. Nu eliminați, nu ascundeți sau modificați textul sau notificările de proprietate conținute în materialele SincretismulArtelor. Nu puteți utiliza materialele SincretismulArtelor pentru a construi orice fel de bază de date.

SincretismulArtelor – Declinarea garantiilor

Deși facem tot ce putem pentru a oferi măsuri de securitate pentru a vă proteja conținutul, nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune rezultate din divulgarea conținutului dvs.

ÎNȚELEGEȚI ȘI ACCEPȚI EXPLICAT CA, ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, SITE-UL, SERVICIILE CONȚINUTUL ȘI MATERIALELE SincretismulArtelor VA SUNT FURNIZATE „CA ATARE” FĂRĂ GARANȚIE DE NICIUN TIP , EXPRES, IMPLICIT, STATUTOR, SAU ALTA. DE EXEMPLU, NU FACEM NICI O GARANȚIE CĂ (a) SERVICIILE, CONȚINUTUL SAU MATERIALELE VĂ ÎNDEPLINESC CERINȚELE DUMNEAVOASTRĂ SAU VOR FI DISPONIBILE CONSTANT, NEINTERTRUPTE, ÎN TIMP, SIGURĂ SAU FĂRĂ ERORI; (b) REZULTATELE CARE POT FI OBȚINUTE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI, SERVICIILOR, CONȚINUTULUI SAU MATERIALELE VOR FI EFICIENTE, ACURATE SAU DE FIABILITATE; SAU CĂ (C) ORICE ERORI SAU DEFECTE PE SITE, SERVICII, CONȚINUT SAU MATERIALE VOR FI CORECTATE. Nici SincretismulArtelor, nici furnizorii și licențiatorii săi, nu oferă nicio garanție că site-ul nu va avea erori sau că accesul la acesta va fi continuu sau neîntrerupt. Înțelegeți că descărcați sau obțineți altfel conținut sau servicii prin intermediul site-ului, la propria discreție și risc.

Limitare a răspunderii

În niciun caz , SincretismulArtelor , sau furnizorii sau licențiatorii săi, nu vor fi răspunzători în legătură cu orice obiect al acestor Condiții în temeiul vreunui contract, neglijență, răspundere strictă sau altă teorie legală sau echitabilă pentru: (i) orice daune speciale, accidentale sau secundare; (ii) costul achiziției sau al produselor sau serviciilor înlocuitoare; (iii) pentru întreruperea utilizării sau pierderea sau corupția datelor; sau (iv) pentru orice sumă care depășește taxele plătite de dvs. către SincretismulArtelor în conformitate cu acești Termeni în perioada de douăsprezece (12) luni anterioare cauzei acțiunii. SincretismulArtelor nu își asumă nicio răspundere pentru orice eșec sau întârziere cauzată de chestiuni dincolo de controlul lor rezonabil. Cele de mai sus nu se vor aplica în măsura interzisă de legea aplicabilă.

Rezilierea

SincretismulArtelor poate rezilia accesul dvs. la toate sau la orice parte a site-ului în orice moment, cu sau fără motiv, cu sau fără notificare, cu efect imediat.

Puteți opri în orice moment utilizarea Serviciilor noastre. Puteți să vă ștergeți contul accesând setările contului dvs. Când vă ștergeți contul, vom șterge profilul dvs. și toate datele aferente, inclusiv proiectele, favoritele deși acest lucru nu poate avea loc imediat.

Schimbare

SincretismulArtelor își rezervă dreptul, la discreția sa, de a modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni . Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic acești Termeni pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesul dvs. la Site după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni constituie acceptarea acestor modificări. De asemenea, în viitor, SincretismulArtelor poate oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului. Astfel de noi caracteristici și / sau servicii vor fi supuse termenilor și condițiilor acestor Termeni.

Observații

Vă rugăm să trimiteți notificările dvs. la CONTACT@SINCRETISMULARTELOR.RO. Vă vom trimite notificările noastre prin e-mail sau telefon.

Majoritatea comunicărilor dintre dvs. și SincretismulArtelor vor fi trimise și primite electronic. Sunteți de acord că toate comunicările electronice dintre SincretismulArtelor și dvs. trebuie să indeplineasca  orice cerințe legale.

 

Despăgubire

Sunteți de acord să despăgubiți și să păstrați ca SincretismulArtelor și filialele sale, afiliații, ofițerii, agenții, angajații, co-branderii sau alți parteneri și licențiatorii să fie feriți de orice cerere , inclusiv onorarii rezonabile de avocat, datorate sau care decurg din utilizarea site-ului, a serviciilor sau a materialelor SincretismulArtelor, încălcarea dvs. de către Termeni sau încălcarea oricăror drepturi ale altora.

Diverse

Sunteți de acord că Serviciul va fi considerat un serviciu interactiv pasiv și nu va da naștere jurisdicției personale asupra SincretismulArtelor, fie specifică, fie generală, în alte jurisdicții .

Orice cauză de acțiune sau revendicare pe care o puteți avea din sau legată de servicii trebuie să înceapă în termen de un (1) an de la apariția revendicării sau cauzei acțiunii sau dacă această reclamație sau cauza acțiunii este exclusă definitiv.

ÎN MĂSURA COMPLETĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, NICI O REVENDICARE ÎN ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SAU POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE NU SE ASOCIEZĂ LA NICI O ALTĂ RECLAMARE, INCLUSIV ORICE RECLAMARE CARE IMPLICĂ ORICE ALT UTILIZATOR ACTUAL SAU FOLOSITOR AL SITEULUI ȘI / AL SERVICIILOR.

Acești Termeni de utilizare, împreună cu Politica de confidențialitate și orice alte notificări legale publicate de SincretismulArtelor, constituie întregul acord între dvs. și SincretismulArtelor privind Serviciul și serviciile furnizate de SincretismulArtelor. În cazul în care o dispoziție a unui astfel de document este considerată invalidă de către o instanță de jurisdicție competentă, nulitatea unei astfel de dispoziții nu va afecta valabilitatea celorlalte dispoziții ale acesteia, care vor rămâne în vigoare și efect.

Eșecul SincretismulArtelor de a insista sau de a impune executarea strictă a oricărei prevederi a acestor Termeni nu va fi interpretata ca o renunțare la nicio dispoziție sau drept. Nici cursul de conduită între părți și nici practica comercială nu vor acționa pentru a modifica vreo prevedere a acestor Termeni.

SincretismulArtelor își poate atribui oricând părțile, în orice moment, drepturile și obligațiile care îi revin în temeiul acestor Termeni, fără a vă notifica.

Orice drepturi ale SincretismulArtelor care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate .

Versiunea în limba romana a acestui acord va fi versiunea utilizată la interpretarea acestui acord.