Acomodarea la curs

Pentru ca de multe ori se intampla sa ajungem cu copilul la un curs si fix atunci se razgandeste, chiar daca era convins ca vrea, va recomandam cateva idei:

Sa ii povestiti cu o zi inainte despre locul in care urmeaza sa mergeti, asa cum merg si personajele din diferite povesti pe care le cunoaste si el. Folositi cuvinte pozitive si zambiti impreuna.

In cazul nostru, parintii pot astepta si in camera de relaxare unde pot citi o carte sau pot pleca. Este important sa stie ca parintii il insotesc pana la intrare apoi raman in spatiul de langa sau pleaca la servici.

Le  puteti transmite copiilor ca trainerii nostri ii vor ajuta cu tot ce au nevoie si se pot imprieteni cu ei.

Pentru a intelege mai bine ce vor face, este bine sa le povestiti ce se intampla in fiecare ora si cand veniti sa ii luati.

Asa cum deja stiti este important sa aveti o dimineata fericita si sa pregatiti impreuna, in liniste si fara graba lucrurile necesare.

Momentul in care plecati este indicat sa fie scurt dar nu pe furis, fara sa va vada. Va luati la revedere cu zambetul pe buze si incurajand faptul ca o sa fie o zi minunata asa cum este si in povestea lui preferata.

Ii puteti lasa jucaria preferata in rucsac si atunci cand are nevoie o poate lua langa el.

Va recomandam sa nu intrati in sala in timpul cursului si sa nu-l certati in cazul in care nu vrea sa participe. Folositi cuvinte pozitive si nu-l invinovatiti.

Speram sa va ajute sfaturile noastre.

Va dorim succes si zambete!